Wintersport met het vliegtuig

Wintersport met de vliegtuig

Als u snel op uw wintersport bestemming aan wilt komen is een wintersport met het vliegtuig ideaal. Het vliegtuig brengt u binnen no-time op de bestemming van uw wintersport. De vluchten vertrekken vanaf diverse luchthavens, waaronder Amsterdam en Duitsland. U komt dankzij de snelle vlucht ontspannen en relaxed aan op uw wintersportbestemming. Met een bustransfer van de diverse vliegvelden bent u binnen een mum van tijd op uw eindbestemming. Zo kunt u direct de piste op!

Vliegen naar de wintersport is niet alleen snel, je omzeilt ook de kans op lange files wegens sneeuwstormen. Diverse maatschappijen zoals Transavia, Ryanair, Easyjet en KLM vliegen naar diverse bestemmingen in de Alpen. Zo kan je vliegen naar Salzburg en Innsbruck in Oostenrijk, Grenoble in Frankrijk en Geneve in Zwitserland. Een vliegreis naar de sneeuw is doorgaans niet duur als je tijdig een vliegticket boekt. Vergelijk bij onderstaande websites de prijzen van wintersport vluchten naar diverse skibestemmingen in Europa of naar Canada bijvoorbeeld.

Bizztravel  - Vliegreizen Wintersport

Sunweb.nl - Vliegreizen Wintersport

Wintersport vliegtuig luchthavens

Check onze lijst met vliegvelden / luchthavens in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen, Tsjechië en Spanje voor een wintersportreis met het vliegtuig. Vind zo eenvoudig een compleet overzicht van nabijgelegen plaatsen en bestemmingen vanaf de diverse luchthaven. Boek zo eenvoudig je wintersportvakantie 2021 / 2022 met een transfer naar diverse skioorden vanaf de dichtstbijzijnde airport.

Vliegticket aanbiedingen

Bekijk de volgende airlines en vliegticketaanbieders voor goedkope vliegtickets voor een week of weekend skiën. Vind de beste wintersport aanbiedingen van vliegmaatschappijen en lowcost airlines. Vergelijk vliegtickets naar diverse luchthavens rond de Alpen en boek nog vandaag je vliegticket extra voordelig voor je wintersport 2021 / 2022.

 • Schipholtickets.nl
 • Worldticketcenter.nl
 • Transavia.nl
 • RyanAir.com

Inpaklijst

Een ski- of snowboarduitrusting zoals ski’s en snowboards tellen bij vele vliegtuigmaatschappijen als één bagagestuk, met een maximaal aan gewicht (rond 20 kg). Je betaalt extra overbagagetarief wanneer je ski-uitrusting meer weegt of als je dit boven op je standaard bagage wilt meenemen. Let op! Wanneer je bijzondere bagage of extra bagage als ski's wilt meenemen in een vliegtuig dien je dit bij de meeste vliegmaatschappijen uiterlijk 48 uur voor vertrek te reserveren.

 • Reiskoffer en handbagage trolley zie bagageonline
 • Oordopjes tegen huilende babies en lawaai.
 • Nekkussen en oogbedekking voor een dutje in het vliegtuig.
 • Kofferlabels en kofferslot. Zorg dat je koffer een uniek kenmerk heeft zodat iemand er niet per abuis mee vandoor gaat!
 • Parkeerplaats Schiphol
 • Leesvoer van magazines tot goed boek.
 • Kauwgom tegen zere oren bij het landen en stijgen.

Wintersport hotels

Bekijk alle wintersport aanbiedingen