Voorjaarsvakantie 2022

Wintersport Voorjaarsvakantie

Check hier alle van / tot data van de voorjaarsvakantie 2022. Kies vervolgens uit 1001 aanbiedingen van all in wintersport vakanties. De voorjaarsvakantie is de ideale periode voor een heerlijke wintersportvakantie met kinderen, familie of vrienden. Vier carnaval op de skipiste en geniet van de heerlijke warme zon op een van de vele zonneterrassen. De voorjaarsvakantie periode staat garant voor sneeuwzekerheid in de meeste skigebieden en skioorden.

De voorjaarsvakantie of krokusvakantie valt voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs in dezelfde periode. Wel verschillen de data van voorjaarsvakantie in de regio's Noord, Midden en Zuid Nederland. Hieronder vind je een duidelijk overzicht van voorjaarsvakantie-data voor 2022. De voorjaarsvakanties vallen in week 8 en 9 van 14 februari t/m 1 maart.

  • Noord & Midden: 21 februari t/m 1 maart
  • Zuid: 14 februari t/m 22 februari

Bizztravel - In de voorjaarsvakantie 2015 naar de sneeuw!

Sunweb    - 3000 last minutes!

Top 10 wintersportgebieden voorjaarsvakantie 2022


Wintersport voorjaarsvakantie aanbiedingen 2022

Op zoek naar scherpe wintersport aanbiedingen voor de voorjaarsvakantie van 2022 van februari tot maart? Bekijk hieronder de aanbiedingen van wintersport aanbieders en reisorganisaties en boek lastminute wintersportvakanties tijdens de voorjaarsvakantie.

  • Tsjecho Reizen - Voorjaarsvakantie aanbiedingen wintersport Tsjechië

Bekijk alle wintersport aanbiedingen