Skiweekend Aanbiedingen

Wil je een weekendje skien in Duitsland of de Alpen? Op onze vergelijksite vind je de beste skiweekend aanbiedingen voor het wintersportseizoen 2021 / 2022 naar top skigebieden in o.a. Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Ook hebben wij populaire dichtbij bestemmingen verzamelt voor een weekendski vakantie zoals het populaire Winterberg in Sauerland. Zo is ook een korte wintersport met eigen vervoer mogelijk. Een lang of kort skiweekend bestaat vaak vaak uit een vijfdaagse reis waarbij je 3 volle dagen kan genieten van skiën, snowboarden en après-skën. Korte skivakanties kunnen zowel met het vliegtuig, eigen vervoer als met de bus. Wanneer je met het vliegtuig gaat heb je relatief meer tijd en staat je binnen een aantal uur op de skipistes van vele skigebieden rondom de Alpen. Kortom, op Wintersport.net vind je de beste en goedkoopste korte all in wintersportreizen en skiweekend aanbiedingen, ook tijdens de voorjaarsvakantie van 2022.

Met de Ski-Trein kan je tegenwoordig ook een supervoordelig weekendje naar diverse wintersportbestemmingen, met vertrek op vrijdagavond vanuit Nederland en terugkomst op zondag. Dus ook een weekendje skiën of korte skivakantie naar diverse bestemmingen in Frankrijk en Oostenrijk met de trein is mogelijk.

Populaire skiweekend bestemmingenTip: Gebruik ook zoekfunctie voor alle aanbiedingen van familie hotels, luxe chalets en appartementen voor groepen!

Skiweekend reisaanbieders

Bekijk alle wintersport aanbiedingen