Wintersport met de bus

Kan of wil je niet met je eigen vervoer op wintersport en vind je vliegen te duur? Dan is een wintersport vakantie met de bus een uitkomst. Er vertrekken vanaf diverse plaatsen in Nederland bussen richting wintersport bestemmingen en gebieden in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. De bussen brengen je vertrouwd maar ook snel op je eindbestemming.

Het voordeel van een wintersportvakantie met de bus is ook de prijs. Kijk daarom ook eens op aanbiedingen op BusreisWintersport. Vaak zijn deze wintersport vakanties substantieel goedkoper dan skivakanties per vliegtuig. Dat een vliegtuig comfortabeler is dan een bus is ook een fabel. De Royal Class bussen of luxe touringcars waar wintersport organisaties en touroperators met reizen beschikken tegenwoordig over een luxe inrichting en bieden vaak meer comfort dan een vliegtuigstoel. Zowel bij aankomst als vertrek van je wintersport busreis stop de bus voor de deur van je accommodatie op je eindbestemming. Dit betekend niet uren wachten op je koffers en lastige transfers van de diverse vliegvelden nabij wintersportbestemmingen. Daarnaast zijn de buschauffeurs ervaren in het rijden in winterse omstandigheden en kennen zij de bestemmingen erg goed. De busreizen van grote reisorganisaties worden uitbesteed aan gerenommeerde touringcarbedrijven die beschikken over het ‘Keurmerk Touringcarbedrijf’. Zo verdwaalt u nooit en komt u altijd op tijd en veilig aan op uw eindbestemming. Kortom, een geheel verzorgde wintersport busreis is een echte aanrader.

Wintersport Busreizen Aanbiedingen

Op wintersport met de bus en aan het surfen naar de beste wintersport busreis aanbieding? Er zijn diverse erkende ANVR en SGR reisaanbieders die wintersport busvakanties aanbieden naar vele skigebieden en skidorpen in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italie, Zwitserland en Tsjechië. Wintersport.net zet alle reisorganisaties met goedkope all in busreizen naar de wintersport voor je op een rijtje. Vergelijk zo eenvoudig alle skivakanties met de bus en boek de voordeligste wintersport busreis naar de sneeuw voor het seizoen 2021 / 2022.

  • Bizztravel Wintersport - Dé nummer één wintersport specialist met ruim aanbod busreizen!
  • Sunweb Wintersport - Wintersport busreizen naar Frankrijk, Oostenrijk of Italie
  • Arke.nl - Busreizen Frankrijk, Italie en Oostenrijk
  • Skistuds.nl - Wintersport busreizen voor jongeren/studenten
  • Husk.nl - Studentenreizen per bus naar wintersportbestemmingen in Oostenrijk en Frankrijk

Wintersport busreizen bestemmingen

Op zoek naar de goedkoopste wintersport busreizen? Vind hieronder een overzicht van de beste wintersport busreis bestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië voor het komende wintersport seizoen 2022.


Bagage Busreisen

Eigen ski's of snowboard meenemen? De meeste bussen bieden geen grote bagageruimte waardoor de algemene voorwaarden ten aanzien van het meenemen van de hoeveelheid bagage niet veel verschilt dan bij o.a. een vliegreis. Zo mag je bij de meeste bus reisorganisaties per persoon 1 grote koffer / reistas van maximaal 20 kg meenemen. De meeste aanbieders van wintersport busreizen bieden wel de mogelijkheid tot het kostenloos meenemen van eigen skiuitrusting waaronder 1 paar eigen ski's (inc. stokken en skischoenen) en 1 snowboard (incl. snowboardschoenen). Bij de meeste vliegmaatschappijen betaalt u speciaal vast tarieven voor het meebrengen van uw eigen skispullen. Check van te voeren bij iedere reisorganisatie de voorwaarden wat betreft de bagage, dit kan per aanbieder verschillen.

Losse wintersport buspendels

Vele wintersportbestemmingen in Oostenrijk en Frankrijk zijn ook te bereiken middels een losse buspendel. Hierbij boek je alleen een busreis met een luxe Royal Class touringcar zonder accommodatie. Deze buspendels rijden volgens vaste routes langs vele bekende en goed bereikbare wintersportbestemmingen. Diverse reisorganisaties bieden losse busreizen vanaf diverse opstapplaatsen aan tegen voordelige tarieven. Hieronder vind je een overzicht van enkele reisorganisaties die losse busreizen naar skigebieden in Oostenrijk en Frankrijk aanbieden.

Bekijk alle wintersport aanbiedingen