Kerstvakantie 2014

Wintersport Kerstvakantie

Hier vind je handige informatie over van / tot wanneer de kerstvakantie 2014 loopt. Eveneens hebben wij de beste aanbiedingen voor een korte skivakantie of uitgebreide wintersport voor je op een rij gezet. Want skiën of snowboarden tijdens de kerst hoeft niet duur te zijn.

De kerstvakantie valt traditiegetrouw in alle regio's van Nederland tegelijkertijd, in tegenstelling tot de meeste andere schoolvakanties. Dit houdt in dat de kerstvakantie voor de regio's Noord, Midden en Zuid in dezelfde periode valt. De kerstvakantie van valt dit jaar in de weken 51 en 1 van zaterdag 20 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015. Naast de viering van de gezellige feestdagen trekken ook veel wintersportliefhebbers tijdens de kerstvakantie naar de diverse skidorpen in o.a. Oostenrijk en Zwitserland voor de wintersport. Wintersport tijdens de kerstvakantie staat in elk geval garant voor prachtige witte kerstdagen en een sportief oud & nieuw.

Wintersporten tijdens de kerstvakantie kan erg gezellig en leuk zijn. Toch ligt er tijdens de kerstperiode niet op elke wintersportbestemming en skigebied voldoende sneeuw. Een sneeuwzeker wintersportgebied of hoog gelegen skidorp is een must om er zeker van te zijn dat je tijdens de kerstvakantie goed kunt skiën of snowboarden. Hieronder vind je een overzicht van sneeuwzekere en hooggelegen wintersportbestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Finland en Zwitserland voor een een goede wintersport tijdens de kerstvakantie.

Aanbiedingen Kerstvakantie 2014

Wintersport tijdens de kerstvakantie? Diverse reisorganisaties bieden speciale kerstvakantie wintersport vakanties aan met scherpe kortingen op groepsaccommodaties in populaire skidorpen. Beleef zo de sfeevolle kerstperiode samen met het gezin of grote groep vrienden en vier kerst in de sneeuw.

Bizztravel  - Kerstvakantie aanbiedingen

Sunweb.nl - Skien in de kerstvakantie

Sneeuwzekere wintersportgebieden en skidorpen kerstvakantie


Bekijk alle wintersport aanbiedingen