Indoor Skihal


Sneeuwzeker skiën, snowboarden of skilessen volgen in Nederland of Duitsland? Een indoor skihal staat 365 dagen in een jaar garant voor een perfecte skibaan met verse witte poedersneeuw. De meeste skihallen beschikken over diverse uitdagende pistes inclusief skiliften. De verschillende piste's in een skihal zijn geschikt voor zowel de beginende als de gevorderde wintersporter. Ervaar wintersport in eigenland met verschillende overdekte skihallen door heel Nederland. Een indoor skicentrum is tevens een leuke activiteit voor een groep vrienden of als bedrijfsuitje. Voor de eerste keer op wintersport? Skihallen bieden uitstekende ski- en snowboardscholen zodat je al geoefend op wintersport gaat. Bezit je geen ski-uitrusting? Skicentra bieden naast lessen ook materiaalhuur voor zowel volwassenen als kinderen. Huur zo eenvoudig ski's, snowboards, skischoenen en ander skimateriaal. Ook voor de après-ski zit je bij een overdekte skihal prima, met diverse après-ski bars op de pistes. Kortom, een overdekte skihal biedt alles wat je van een echte wintersport mag verwachten.


Hieronder vind je een overzicht van de verschillende skihallen en overdekte skibanen in Nederland en Duitsland. Bij elke skihal vind je uitgebreide informatie over mogelijkheden, skibaan, verhuur, skilessen, openingstijden en tickets. De leukste indoor skihal bij jouw in de buurt vind je hier op wintersport.net.


SnowPlanet Velsen (nabij Amsterdam)

SnowPlanet is een indoor skihal in Velsen-Zuid en biedt o.a. 2 indoorpistes met vers poedersneeuw. Naast een baby / beginners piste met een lengte van 100 mtr biedt de skihal een piste voor gevorderde wintersporten van circa 230 meter. Naast een dagje wilt skiën of snowboarden is het ook mogelijk om bij SnowPlanet diverse lessen en cursussen te volgen, ideaal ter voorbereiding op je geboekte wintersportvakantie. Online tickets SnowPlanet Velsen bestellen met korting? Bestel hier je tickets voor SnowPlanet en geniet van flinke kortingen op diverse toegangskaarten en uurpassen.


Openingstijden SnowPlanet Velsen:

  • ma t/m zo: 09.00 - 23.00 uur ( 1 sept t/m 29 apr)
  • ma & vr: 15.00 - 23.00 uur ( 1 mei t/m 31 aug)
  • za t/m zo: 11.00 - 23.00 uur (1 me t/m 31 aug)


Skidome Rucphen

Skidome Rucphen is een grote overdekte skihal in het gelijknamige Rucphen in Noord-Brabant. Skidome Rucphen is een ware indoor winterattractie en biedt maar liefst 4 pistes én een Funpark voor de freestyler. Kortom, bij Skidôme Rucphen ben je op het juiste adres voor een heerlijk dagje skiën of snowboarden op de babypiste, blauwe, rode en zwarte piste. Het Funpark wordt met grote regelmaat aangepast en biedt voldoende uitdaging met o.a. rails en schansen. Naast een dagje skiën of snowboarden is het ook mogelijk om bij Skidome Rucphen te kiezen uit een uitgebreid pakket aan lessen en cursussen. De ski- en snowboardcursussen zijn te volgen op diverse niveaus. Natuurlijk kom je even bij van alle winterpret in de vele horecagelegenheden in Skidome Rucphen waaronder Café-Restaurant "De Nederlandse Alp", Café-Restaurant "De Sneeuwhut" en de Bierstube. Online tickets Skidome Rucphen bestellen met flinke korting? Bestel hier je E-Tickets voor Skidome Rucphen en geniet van flinke kortingen en aanbiedingen op diverse kaarten.


Openingstijden Skidome Rucphen:

  • ma t/m zo: 10.00 - 23.00 uur ( 1 okt t/m 31 mrt)
  • ma & vr: 12.00 - 22.30 uur ( 1 apr t/m 30 sept)
  • za t/m zo: 10.00 - 22.00 uur (1 apr t/m 30 sept)


Skidome Terneuzen

Skidome Terneuzen is een groot overdekte skihal in het gelijknamige Terneuzen in de provincie Zeeland. Skidôme Terneuzen biedt met haar 2 pistes en een Funpark genoeg uitdaging voor een dagje vrij skiën, snowboarden en freestylen. Het indoor Funpark van Skidome Terneuzen wordt met grote regelmaat aangepast en biedt o.a. rails, schansen en een Big Airbag. Naast een dagje skiën of snowboarden is het ook mogelijk om bij Skidome Terneuzen te kiezen uit een uitgebreid pakket aan lessen en cursussen. De ski- en snowboardcursussen zijn te volgen op diverse niveaus. Natuurlijk kom je even bij van alle winterpret in de geprezen horecagelegenheid de "De Zeeuwse Alp". Online tickets Skidome Terneuzen bestellen met korting? Bestel hier je E-Tickets voor Skidome Terneuzen en geniet van flinke kortingen en aanbiedingen op diverse kaarten.


Openingstijden Skidome Terneuzen:

  • ma t/m zo: 10.00 - 23.00 uur ( 1 okt t/m 31 mrt)
  • ma & vr: 12.00 - 22.30 uur ( 1 apr t/m 30 sept)
  • za t/m zo: 10.00 - 22.00 uur (1 apr t/m 30 sept)


Skihal Alpincenter Bottrop

De Skihal Alpincenter Bottrop beschikt over 's werelds langste skihal met een lengte van maar liefst 640 meter. Alpincenter Bottrop ligt op relatief korte afstand van de Nederlandse grens in Duitsland, nabij de Duitse stad Oberhausen. De Skihal Alpincenter is erg populair onder nederlanders en biedt leuke all inclusive arrangementen en mogelijkheden tot o.a. skiën en snowboarden. De overdekte skihal van Bottrop beschikt over een skipiste met een beginnersgedeelte en een afdaling voor gevorderden, met een dalingspercentage van maar liefst 24%. De bochtige en afwisselende piste van de Alpincenter Bottrop is tevens voorzien van een Funpark waar freestylers zich kunnen uitleven. Voor het nemen van ski- en snowboardlessen kan je bij Skihal Alpincenter Bottrop terrecht bij Skischool Top On Snow. Ideaal voor het leren van skiën, snowboarden of een goede voorbereiding op de geboekte wintersport in het Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn groepslessen, privélessen, toeristenlessen, freestylelessen en speciale pakketten voor scholen en groepen te boeken. Het huren van ski’s of snowboard is tevens een optie. Er is volop kleding en modern topverhuurmateriaal aanwezig. Met restaurant De Biergarten en almhut 'Hasenstall' is ook gedacht aan top eten en de Après Ski. Online tickets Skihal Apincenter Bottrop met korting bestellen? Reserveer hier voordelig online tickets voor Alpincenter Bottrop. Kies uit verschillende tickets waaronder het All Inclusive Ticket (entree + materiaal + all inclusive eten & drinken) of het Ski Only Ticket: (entree + materiaal)


Openingstijden Alpincente Bottrop

  • ma t/m zo: 09.00 - 23.00 uur

Bekijk alle wintersport aanbiedingen