Dutchweek Val Thorens 2022

Dutchweek Val Thorens Frankrijk

Het wintersportseizoen 2022 goed afsluiten doe je tijdens de inmiddels legendarische Dutchweek in Val Thorens, het nummer 1 wintersportoord van de doorgewinterde Nederlandse wintersporter en fanatieke après-skier. Van 2 tot en met 8 mei staat het Franse Val Thorens, het hoogst gelegen skidorp van Frankrijk, een week lang in het teken van de Dutchweek. Tijdens dit jaarlijkse afsluitingsfeest transformeert het skidorp een aantal dagen lang in een Nederlands dorp waar je kunt genieten van tal van leuke evenementen, activiteiten, après-ski feesten en optredens van bekende DJ's.

In 2022 vier je dus samen met andere Nederlanders de eerste officiële Koningsdag in Val Thorens. De slotweek van het wintersport seizoen valt in de voorjaarsweek en staat bol van de bruisende feesten waar je tot in de vroege uurtjes van kunt genieten. Door de sneeuwzekere hoogte van Val Thorens valt er natuurlijk ook nog genoeg te genieten van de vele kilometers skipistes in het uitgestrekte Les Trois Vallées skigebied. Dus naast de après-ski, is er tijdens de Dutch Week ook volop ruimte om te skien en snowboarden.

Aanbiedingen Wintersport Val Thorens Dutchweek 2022

Op zoek naar de leukste wintersport aanbiedingen in Val Thorens van 2 tot 8 mei 2022? Vind hier de goedkope wintersport vakanties tijdens de Dutchweek inclusief 7 nachten in een hotel, appartement of chalet en 6 daagse skipas voor het skigebied Val Thorens. Sluit zo samen met vele andere Hollanders het skiseizoen af met een spectaculaire wintersport vol feest.

Bizztravel.nl     - Dutchweek aanbiedingen Val Thorens

Sunweb.nl       - Scherp geprijsde accommodaties Dutchweek Val Thorens

Summit Travel - Arrangementen Dutchweek 2014

Bekijk alle wintersport aanbiedingen