Zell am Ziller Aanbiedingen

Appartementen Schiestl

Op een mooie, rustige locatie in Zell am Ziller liggen de comfortabele appartementen van Appartementen Schiestl. Het complex bestaat uit 2 appartementen: Georg & Helena: traditionele appartementen, gevestigd in een authentieke Oostenrijkse boerderij. Appartement Helena is voor een deel gerenoveerd e

AanbiederPrijs
BIZZtravel inc skipas € 205,00 Lees meer

Alpen Wohlfühlhotel Dörflwirt

In Alpen Wohlfühlhotel Dörflwirt worden jij en je gezin hartelijk welkom geheten! Kinderen kunnen hier hun hart ophalen. In de speelruimte kunnen zij zich helemaal uitleven, daar is zelfs aan de allerkleinsten gedacht.

AanbiederPrijs
BIZZtravel inc skipas € 290,00 Lees meer

Hotel Gasthof Bräu

Nieuw in ons aanbod: Appartementen Gruber in Zell am Ziller. Door de goede ligging dichtbij het centrum zijn deze appartementen een goede keus voor uw wintersportvakantie! Met de skibus bent u binnen enkele minuten bij de gondel.

AanbiederPrijs
BIZZtravel inc skipas € 345,00 Lees meer

Appartementen Gruber Peter

Door de goede ligging dichtbij het centrum zijn deze appartementen een goede keus voor uw wintersportvakantie! Met de skibus bent u binnen enkele minuten bij de gondel.

AanbiederPrijs
BIZZtravel inc skipas € 405,00 Lees meer

Pfisterhof

De gastvrije eigenaar zorgt ervoor dat je je direct thuis zal voelen in Appartementen Pfisterhof in Zell am Ziller. Hij zal je bijvoorbeeld graag rondleiden door zijn schnapsbranderij. Uiteraard krijgt je dan hier en daar een slokje om te proeven. Alle appartementen zijn ruim en modern ingericht en

AanbiederPrijs
Arke   € 659,00 Lees meer