Brandnertal Aanbiedingen

Egga

Appartementen Egga zijn al jaren een onderdeel van ons programma en zeer geliefd bij vele Nederlanders. Het ligt direct naast de Niggenkopflift. U kunt bij goede weercondities skieën tot de deur van Haus Egga.

AanbiederPrijs
Arke   € 414,00 Lees meer

Abina Deluxe

Verblijf in een luxe appartement in het centrum van Brand. Sommige appartementen zijn zelfs voorzien van een eigen infraroodcabine. Zo kunt u na een dag skiën, optimaal relaxen in uw eigen appartement. Op de bovenste etage ligt het luxe penthouse; ideaal voor families met 4 slaapkamers en 2 badkame

AanbiederPrijs
Arke   € 466,00 Lees meer

Sporthotel Beck

In dit gemoedelijke familiehotel hoeft niemand zich te vervelen. Van zondag t/m vrijdag worden kinderactiviteiten georganiseerd en de oefenpiste bevindt zich vlakbij het hotel. Door de grote eigen manege kunnen er diverse paardenritten door de sneeuw georganiseerd worden.

AanbiederPrijs
Arke   € 724,00 Lees meer

Lagant

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom in Hotel Lagant. Er is aanbod/opvang voor de allerkleinsten tot pubers van 17 jaar. Natuurlijk is ook aan de papa's en mama's gedacht! Lekker relaxen in de sauna of een drankje aan de bar, terwijl de kids met hun vakantiekameraadjes spelen.

AanbiederPrijs
Arke   € 790,00 Lees meer