Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen is de Tsjechië wintersport specialist met een ruim aanbod voordelige wintersportvakanties op de mooiste locaties in Tsjechië. Het ruime aanbod van Tsjecho Reizen bestaat uit een diverse geheel verzorgde skivakanties naar prachtige skigebieden in Tsjechië waaronder het Boheemse Woud, het Reuzengebergte en het Ertsgebergste. Of je nu op zoek bent naar een luxe wintersport naar skidorpen als Spindleruv Mlyn of eeb kort low budget skivakantie met de bus naar Harrachov, het aanbod van Tsjecho Reizen biedt voor iedere wintersporter wat wils. Het ruime aanbod van hotels, pensions, appartementen en vakantiehuizen in de Tsjechische wintersport gebieden zijn op maat te boeken inclusief voordelige skipakketten op basis van eigen vervoer (auto), met royal class bus of het vliegtuig. Kortom, de beste en goedkope wintersportvakanties 2021 / 2022 Tsjechië boek je op maat op Tsjechoreizen.nl.

Aanbiedingen en reizen Tsjechoreizen.nl

Naast de geheel verzorgde skivakanties naar Tsjechië biedt Tsjecho Reizen o.a. hoge kinderkortingen met gratis verblijf voor kinderen. Dus ook familievakantie naar de leukste skidorpen in Tsjechië vind je extra voordelig op Tsjechoreizen.nl. Daarnaast biedt Tsjecho Reizen hoge vroegboekkortingen, waarbij snelle beslissers extra kortingen krijgen op een vakantie.

  • Lastminutes - Scherpe lastminutes en aanbiedingen
  • Busreizen - Comfortabel en betaalbaar met de bus naar diverse wintersportbestemmingen in Tsjechië
  • Vliegreizen - Wintersport naar Tsjechië per vliegtuig
  • Groepsreizen - Groepsreizen naar Tsjechië

Wintersport Tsjechië topbestemmingen

Vind hier een overzicht van de top bestemmingen, zowel skigebieden als skidorpen, in Tsjechië. Vind zo eenvoudig en snel je wintersport accommodatie in je favoriete wintersportplaats voor je weekje of lang weekendje skiën of snowboarden in Tsjechië.

Ga naar Tsjecho Reizen Bekijk Alle wintersport aanbieders

Tsjecho Reizen Ervaringen:

Kim op 18-01-2013 15:46:37

Voor beginnende skiers is Harrakov een leuk skidorpje met enkele cafe\'s, restaurants en voldoende voorzieningen en faciliteiten om goedkoop te leren skien en skimateriaal te huren. Tsjecho Reizen heeft als voordeel dat ze alle hotels en chalets tot in de puntjes kennen. Ze adviseren je dan ook op maat met passende, betaalbare suggesties.

Paul Bakker op 18-01-2013 14:03:23

Met een groep vrienden gaan wij met de auto naar Tsjechie om daar te skien en te feesten in Spindleruv Mlyn. Zowel het bier en het skien in hier een stuk goedkoper dan in de Alpen. De rijafstand vanaf Nederland is ook nog geen 800 km en bijna geheel door Duitsland, dus snelle autobahn. Vorig jaar ook met Tjecho Reizen geweest, is prima bevallen.

Lees meer reviews over Tsjecho Reizen

Schrijf een review over Tsjecho Reizen

Je naam:
Je e-mailadres:
Review
Typ svp onderstaand
plaatje over: