Kras

Kras

Kras is waarschijnlijk een van de bekendste reisbureaus van Nederland. Natuurlijk biedt Kras.nl ook wintersport vakanties aan naar de bekende gebieden in Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Duitsland. Daarnaast vind je op Kras.nl voordelige wintersportreizen naar unieke skigebieden in Scandinavië met o.a. top accommodaties in Levi, dé wintersportbestemming van Lapland. Kras is daarnaast ook langlauf specialist en biedt unieke en geheel verzorgde langlaufreizen, voor beginnende en gevorderde langlaufers, naar tal van bestemmingen in Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk. Kortom, of je op zoek bent naar een all inclusive wintersport naar Tirol, een autovakantie met top hotels in Sauerland of een busreis naar de Italiaanse Dolomieten, je vind het op Kras.nl.

Wintersport topbestemmingen Kras.nl

Wintersport.net biedt een overzicht van de Kras topbestemmingen met reizen naar de leukste skigebieden en wintersportplaatsen. Vind zo eenvoudige en snel je favoriete bestemming voor een weekje of lang weekend skiën of snowboarden.

  • Duitsland (Beierse Woud, Sauerland)
  • Oostenrijk (Salzburgerland, Tirol)
  • Scandinavie (Lapland, Levi)
  • Italie (Dolomieten)
  • Tsjechië (Boheemse Woud)
  • Zwitserland (Saas Grund)

Ga naar Kras Bekijk Alle wintersport aanbieders

Kras Ervaringen:

Remko op 13-10-2011 19:45:35

In de krant vind je regelmatig super scherpe wintersport aanbiedingen voor een weekend hotel in winterberg. Hou wel de sneeuwvoorspelling goed in de gaten alvorens je een lastminute boekt. Goede ervaringen met Kras reizen (onderdeel Tui)

Willem op 05-10-2011 11:35:28

Als beginnende langlaufer boekten wij goedkoop een busreis naar de Bohemen in Tsjechie voor een weekje langlaufen aldaar. Nog geen 500 euro all in bij Kras reizen.

Olga op 29-09-2011 21:20:16

Via kras vond goedkoopste weekendje winterberg

Lees meer reviews over Kras

Schrijf een review over Kras

Je naam:
Je e-mailadres:
Review
Typ svp onderstaand
plaatje over: